Espai Musical de l'escola Jacint Verdaguer

Benvinguts a l'espai musical de l'escola

Aquí trobareu allò que estem treballant a Música, per tal que des de casa pogueu practicar o senzillament saber què estem fent. Us animem a fer-hi un cop d'ull!

La flauta a 4t

Escrito por jvedmusical 30-10-2017 en 4t. Comentarios (0)

Aquest matí hem analitzat la cançoneta El Vaixell. Aquí teniu uns enllaços per escoltar-la i seguir la partitura o bé practicar amb l'acompanyament.

El vaixell. (E. Willems)

La música per acompanyar
La flauta a 6è

Escrito por jvedmusical 27-10-2017 en . Comentarios (0)

Hem tret la pols a la flauta i hem començat a estudiar una cançoneta titulada "Què li passa a l'ós?" de Kódaly. Aquí teniu un enllaç on podreu veure i escoltar com sona. Recordeu de seguir la partitura mentre toqueu!

Què li passa a l'ós?

Començem a tocar la flauta!

Escrito por jvedmusical 27-10-2017 en 4t. Comentarios (0)

A 4t  i a 5è hem començat a tocar la flauta. Per començar hem après una cançoneta que es titula "El Picapedrer". Aquí teniu un enllaç on podreu veure com es toca. No oblideu de seguir la partitura mentre toqueu!

El PicapedrerTots cantem a 2n, 4t i 5è

Escrito por jvedmusical 27-10-2017 en 2n. Comentarios (0)

Aquest començament de curs s'ha proposat als alumnes a cantar aquesta cançó d'Antoni Miralpeix. Aquí us deixem la partitura i la lletra perquè la repasseu i la canteu.


Cantem Samba Lelé a 6è

Escrito por jvedmusical 27-10-2017 en . Comentarios (0)

A sisè estem treballant diferents músiques d'arreu del món. Hem après una cançó popular del Brasil que es titula Samba Lelé. Aquí us deixem un video de la cançó interpretada per Barbatuques, un grup que canta a capella.

Samba Lelé